Shaun White Snowboarding PC-re is!Miután itthon hó, hegyek, meg focin kívüli sporttámogatás híján nem nagyon van divatja a hódeszkázásnak, érdemes kitérni Shaun White-ra, vagyis a címszereplő úriemberre. A 2006-os olimpián robbantó sztár 1986 (!) szeptember harmadikán született Kaliforniában, vörös üstöke miatt pedig megkapta a "repülő paradicsom" becenevet. Az alig 170 magas fiú Torinóban aranyérmet kapott, de körülbelül 2002 óta aktív, deszkázási stílusát pedig sokan "kísérletezőnek", valamint úttörőnek tartják, ami igaz is: sokszor nem ügyes technikájával, hanem elképesztő új ötleteivel arat újra és újra sikereket a különböző világversenyeken.

Szóval snowboard, ebből készít most játékot a fiatalember bevonásával a francia székhelyű Ubisoft. A programról túl sokat egyelőre nem tudni - mármint azon kívül, hogy elképesztő szabadság lesz beépítve (arra csúszunk, amerre akarunk), illetve, hogy nem csalás, nem ámítás, az Assassin's Creed motorja dobog majd a szoftverben, amit a játékképeken rögtön tetten is érhetünk. Az Ubisoft PR-osai természetesen azt ígérik, hogy megreformálják a sportjátékok piacát, ehhez csak annyit tudunk hozzáfűzni, hogy hisszük, ha látjuk (illetve, hogy de jó volna, ha fociban is megpróbálnák).

Shaun White Snowboarding PC-re is!Shaun White Snowboarding PC-re is!Shaun White Snowboarding PC-re is!

Kiegészítés: Noha a játékot az Ubidays 2008 nyitónapján jelentették be, ott még szó sem volt PC-s verzióról, ám az azóta kiadott sajtóközlönyben már konkrétan szerepelt, mint célplatform, így örülhetünk, hiszen egy újabb hiánypótló (réteg)játék érkezik a nyár végén! - Darths