Már maga a név kifejezetten csábítóvá tette a BioShock: Infinite-et, de az még inkább, hogy közvetlenül húsvét előtt került a boltokba, ideális játékként a hosszú hétvégére -- nem csoda tehát, hogy az Egyesült Királyságban az eladási lista élén nyitott az Irrational Games legújabb játéka. Íme az első tíz helyezett:

  1. BioShock: Infinite
  2. Tomb Raider
  3. Gears Of War: Judgment
  4. FIFA 13
  5. Luigi's Mansion 2
  6. Army Of Two: The Devil's Cartel
  7. Call Of Duty: Black Ops II
  8. Tiger Woods PGA Tour 14
  9. Assassin's Creed III
  10. Crysis 3

Természetesen nemcsak a név és a jól belőtt megjelenési dátum okozta a játék sikerét, ugyanis egy remekbe szabott szellemi folytatással állunk szemben, amiről a kritikusok ódákat zengtek. A helyszín, a történet és a játékmenet vonatkozásában is megérdemli az első helyet, s noha az élmény egészen hasonló az eredeti, víz alatti kalandhoz, ezt igazán nem lehet negatívumként felróni -- ami nem romlott el, azt nem kell megjavítani, s ezt nem is tette meg a fejlesztőcsapat, csak új lehetőségekkel bővítette a formulát.

Érdekesség, hogy az összes eladott példány 64 százaléka Xbox 360-ra talált gazdát, PlayStation 3-ra 28 százalék, míg személyi számítógépekre mindösszesen 8 százalék. Azt egyelőre még nem tudjuk, hogy szám szerint hány kópiát értékesítettek a szigetországban, de az világos, hogy a konzolok jelentős előnyben vannak.