A Tony Hawk's Pro Skater sorozat a 2010-es évekre kifulladt, azonban a sport népszerűsége ellenére nem készült az utóbbi években ilyen műfajú játék, pedig kellett volna. Két hét múlva, december 19-én azonban megjelenik a Steam  Early Access programjában a Skater XL, ami a deszkázást a realisztikus vonalon közelíti meg. A játékot a mobilplatformokon megjelent Skater fejlesztője készíti, de egy sima portnál sokkal többet fog adni a Skater XL.

Az Egyesült Államok nyugati városainak, helyszíneinek meglátogatásából szerzett inspirációkat felhasználva a fejlesztők egyy teljes várost hoztak létre, így a helyszínnel nem lesz probléma, igaz, az Early Access premierkor még csak egy arénában, egy karakterrel gurulhatunk négy keréken. A Skater XL tartamazni fog egy videókészítő programot is, így nem lesz akadálya annak, hogy megörökítsük a legjobb trükkjeinket.

ss24254b265efb9431efd5a9a4530d0ef3d32ec307.jpg

A fejlesztők azt mondják, négy éve azon dolgoznak, hogy a műfajt tökéletesítsék, mind a játékmenetet, mind az irányítást, a megjelenéskor pedig a Skater XL tartalmazni fogja az alap játékmechanikát, a fejlesztés során pedig mindenki véleményét meghallgatják, illetve azt is elmondják, hogy mi állt egy-egy tervezői döntés hátterében. A bejelentéshez érkezett egy trailer is, mondjátok el, hogy tetszik, és hogy mit látnátok szívesen egy ilyen játékban!