Skyrim: lesz hóelf DLC, vagy nem lesz hóelf DLC?
Még kétszer visszatér?

Feltűnt egy különös post Redditen, mely szerint a Bethesda még két DLC-t jelentet meg a tavaly novemberben kiadott Skyrimhez. Ezen felül pedig éjt nappallá téve dolgoznak a srácok a PS3-as tartalmakon, de rengeteg gondjuk van a kóddal, "problémától problémáig haladnak". Állítólag kisebb kiegészítők már működnek, de a fizetős Dawnguard még mindig képtelen rendesen futni a Sony konzolján. A titokzatos informátor esküszik rá, hogy nincs még egy olyan dolog, ami ennyire lelombozná a Bethesda dolgozóit, de hát nincs mit tenniük, muszáj valahogy felülemelkedni a nehézségeken, főleg, hogy már javában készül a további két DLC.

A legközelebbi pakk április 1-én jelenik meg, és a nordok eredetét mutatja be, kitérve a lore szerint rég eltűnt hóelfekre és törpökre. Ezenfelül megjelennek a dárdák is, méghozzá saját képességfával, új perkekkel -- ezzel csak annyi a bökkenő, hogy a 81-es szintű játékosoknak nem működne a dolog, ezért megjelent a skill-reset a Dragonbornban, biztosítva a DLC jövőbeni működését. Az utolsó nagy, fizetős csomag Skyrim új királyáról fog szólni, és akárcsak a hóelf DLC, tartalmas, rendes kiegészítő lesz, új területekkel, lehetőségekkel, ínyencségek garmadájával.

Na, eddig tartott a mese.

Megjelent ugyanis egy Bethesda alkalmazott, Ricardo Gonzalez programozó, és válaszpostjában "féligazságokkal és tévedésekkel teletűzdelt butasághalmaznak" titulálta a hírt. Utólag pedig arra kérte a rajongókat, hogy ne higgyenek el semmit, ami nem a hivatalos csatornán keresztül jut el hozzájuk.

Szerintetek igaz a két új DLC? Vagy milyen "féligazságokra" célzott Ricardo?