• A PEGI honlapján szerint már a mai napon megjelenik a SMITE PS4 konzolokra
  • A honlapról azóta eltávolították a kérdéses bejegyzést
  • A stúdió eddig nem kommentált a történteket
  • SMITE teszt

A SMITE elképesztően népszerű képviselője a MOBA zsánernek: a virtuális csatatereken különböző istenségeket egymásnak eresztő program több mint 10 milliós felhasználói bázissal rendelkezik, az eSport szcénában pedig már 2.6 millió dolláros összdíjazású tornát is szerveztek belőle, a legutóbbi World Championshipet az Epsilon csapata nyerte januárban.

Ennek ellenére a játék jelen pillanatban csupán számítógépeken és a Steam kínálatában, valamint Xbox One konzolokon érhető el, és egy lehetséges PS4-es változatról nem is nagyon beszélt eddig a Hi-Rez Sudios fejlesztőgárdája. Ám nagyon úgy tűnik, hogy titokban a Sony masináin is nekiláttak a SMITE leprogramozásának, ugyanis annak korhatár-besorolása a minap felbukkant a PEGI honlapján. Az azóta gyorsan eltávolított bejegyzés szerint PS4 masinákon 12-es korhatár matricával látták el a programot a hozzáértők, ami nem meglepő, az viszont igen, hogy a mai napot, vagyis február 18-át jelölték meg megjelenési dátumként.

smite-listed-for-playstation-4-release.png

Utóbbi persze nem tűnik valószínűnek, hiszen semmilyen erre utaló jellel nem szolgált a Hi-Rez Sudios csapata, így lehet, hogy pusztán a helykitöltés miatt került a mai dátum a vonatkozó rubrikában. Ám ennek ellenére is úgy tűnik, hogy hamarosan PS4-en is eregethetünk villámokat Zeusszal, és porrá zúzhatjuk az ellenfeleinket Thorral a TPS nézetű MOBA játékban.