A Hi-Rez Studios MOBa-variánsa történelmi mérföldkőhöz ért: tízmillió egyedi játékos regisztrált a harci arénába, hogy megméresse magát a mitológiai istenséget vezetve.

A jeles eseményt megünnepelendő a kaliforniai csapat elővette az eredeti Hercules karaktermodellt a PC-s korai bétából, „Retro Herc” skinként újraformálta azt, az egészet pedig megfejelte azzal, hogy a legendás hőst nem más kelti életre, mint a Herkules tévészéria ikonikus színésze, Kevin Sorbo. 

Hogy a mitológiai Héraklészt megszerezd, semmi mást nem kell tenned, mint megnyerni 10 PvP meccset augusztusban, és máris tiéd a teljes csomag – az ajánlat PC és Xbox One platformra egyaránt érvényes.

A Hi-Rez Studio továbbá azt is bejelentette, hogy az augusztusi Gamescomon nemcsak a SMITE lesz kipróbálható a csapat standján, de hamarosan bejelenésre kerülő új játékuk is, továbbá az ESL színpadán a Fnatic és a Titan között sor kerül a SMITE Pro League Fall Kickoff megmérettetésre. A meccset délelőtt 10 és délután 13 óra között lehet követni a twitch.tv/smitegame csatornán élőben, rögtön ezután pedig következik az említett új játék hatvan percnyi demózására is ugyanitt.