Már csak négy nap van az 1943-ban, a második világháború olasz frontján játszódó Sniper Elite 4 stílszerűen Valentin-napra időzített megjelenéséig, ezért a fejlesztő Rebellion egy kedvcsináló Launch Trailer mellett azt is részletezte, hogy mire számíthatunk a Season Pass megvásárlásával. 

Aki az alapjáték Deluxe Edition verzióját választva beruház a Season Passra is, az alábbiakat kapja:

  • Előrendelői tartalmak – Target: Führer c. küldetés, fegyverskinek
  • Három összefüggő ráadás küldetés – szökés Olaszországból
  • Három kiegészítő csomag – fegyverek és skinek, játszható multis karakterek
  • További kiegészítő tartalmak – még több fegyver, skin és karakter

Az előrendelők egy Target: Führer c. kampányküldetést kapnak, amelyben egy U-boat üzembe ellátogatva Hitlerrel kerülhetnek lőtávolságba, és tekintettel ennek kockázatos mivoltára a mesterlövészpuskához is jár néhány álcázó skin.

A három plusz küldetésben a főszereplő Karl Fairburne Olaszországból való szökését kísérhetjük végig, míg a sztori kampányok mellé érkező három kieg. csomag mindegyike három új fegyvert, nyolc fegyverskint, és két co-op, illetve multiplayer módban játszható karaktert tartalmaz. A további kiegészítésekkel szintén fegyvereket, skineket, és még három co-op/multi karaktert kapunk.

Az sem marad egészen hoppon, aki nem akar pénzt költeni a Season Passra, mert a jövőben érkező multiplayer pályák és játékmódok mindenki számára ingyenesen elérhetőek lesznek.

A Launch Trailer a korábbi előzetesekhez hasonlóan azt sugallja, hogy a Sniper Elite 4-ben a lehetőségek ügyes kihasználásán túl minden a jó helyzetfelismerésen múlik, ezért az olasz fronton a fasiszták ellen harcoló Fairburne ügynök bőrébe bújva el kell tudnunk dönteni, mikor kell lopakodni, erőszakhoz folyamodni, lesből lecsapni, vagy épp sietősen elhagyni a terepet.

Mesterlövész, célra tarts! Még négy nap, és meghúzhatod a ravaszt.