Többszöri késés után egyelőre úgy tűnik, hogy április 25-én megjelenhet a CI Games nyílt világú mesterlövész-játéka, a Sniper: Ghost Warrior 3. A Cryenginge hajtotta játék nemrég tudta le a bétatesztet, az ez alatt kapott visszajelzések után határozott úgy a stúdió, hogy még csúsztatnak a játékon, bár reméljük a legjobbakat, de még kérdés, hogy az extra három hét mire lesz elég.

A játékban Jon North bőrébe bújunk, aki testvére, Robert megkeresésére indul az oroszországhoz közeli Grúziában. Így a küldetés személyes vonatkozást kap, nem csak a “gyilkold meg a rosszfiúkat” alapfelütés az eleje és a vége, bár a lényegen gyakorlatilag nem változtat – ami ezúttal is minél több ólom lehetőség szerint minél több páciensbe történő agyi implantációja.

Az ígéretek szerint a hatalmas területen többek között a változékony időjárás leküzdésében is bőséges eszköztárunk segít majd, továbbá tetszés szerint, lopakodva, puffogtatva, vagy mesterlövéskedve hajthatjuk végre az éppen aktuális feladatunkat a teljesen nyitott világban.