Snow Moto Racing Freedom egy könnyed szórakozást nyújtó arcade játék, melyben hójárókkal lesz lehetőségünk versenyezni a hatalmas hófödte tájakon. A játék még az idei év során megérkezik, vélhetőleg PC-re és PlayStation 4-re. A hideget és a sebességet egyedül élvezhetjük az egyjátékos kampányban, valamint más játékosok társaságában is, ha a maximum 4 játékosra szabott, osztott képernyős, vagy az online többjátékos szekció mellett döntünk. 

A Snow Moto Racing Freedomra néhány napja Steam Greenlighton is szavazhattok. A játék sikerében jogosan bizakodhatunk, mivel a Zordix AB csapatának legutóbbi és egyben az eddigi legjobb játéka, a viszonylag frissen kiadott Aqua Moto Racing Utopia is egy remek játék lett a maga kategóriájában. Amiről nem mellesleg a januári PC Guru „Radar alatt” rovatának lapjain is olvashattok.

A Svéd csapat egyszerre szeretné a Snow Moto Racing Freedomba zárni hazájának hidegét és szépségét, így az új játékukban szinte vacogva élvezhetjük majd a tél csodáját. A fagyos programban 12 hójáróval nyerhetjük meg a bajnokságokat, amiből összesen 18 van. De megdönthetjük akár a saját rekordunkat is a „szellemünkkel” versenyezve. Ha ahhoz van kedvünk, akkor pedig Achievmentek teljesítésével tölthetjük az időt. Informálódni róla és szavazni rá ITT tudtok.