A Limbo a semmiből jött, hogy lenyűgözzön minket, és először konzolon, majd később PC-n is játékosok millióit hódítsa meg. A siker persze folytatást, vagy legalábbis új játékot követel, mely egyelőre csak nem akar megérkezni, holott tudjuk, hogy lesz, a munkacíme pedig Project 2.

Nos, Arnt Jensen, a Limbo fejlesztésének vezetője az IGN-nek adott interjút, melyben elmondta, hogy a Playdeadnél nem érdeklődnek az üzleti előnyök iránt, és csak akkor adnak ki egy játékot, ha az kész van. Arnt szerint a Limbo sikere is annak köszönhető, hogy a program a végletekig csiszolva került fel XBLA-ra, és ezen a hagyományon a Project 2 esetében sem változtatnak. A játék lehet, hogy csak két év múlva (!) készül el, szóval addig kénytelenek vagyunk a sötétben eltévedt kisfiú kalandjait végigjátszani újra és újra, ha a srácok tehetségének csillogtatására szomjazunk.

A Project 2-ről egyébként csak annyit tudunk, hogy felállásában emlékeztet a Limbóra. Ebben is egy fiú játssza a főszerepet, aki a sötétség erői ellen küzd, de hogy ez most Limbo 2-e, azt senki sem erősíti meg. Akárhogy is, 2014 messze van, lesz idő töprengeni rajta éppen eleget. A képek és az adatlap természetesen a Limbóból valók.