• Diablo animációs filmsorozat készülhet
  • Állítólag a Hellboy írója készíti a forgatókönyvet

Előre szólunk, hogy tessék erős fenntartásokkal, csak pletykaként kezelni a Revenge of the Fnas értesüléseit. Az említett weboldal hivatkozik ugyanis azokra a híresztelésekre, melyek szerint a Hellboy remake elég komoly hullámokat kavar Hoolywoodban, és írójára máris felfigyeltek. Méghozzá nem más, mint a Netflix, aki a pletyka szerint arról akarja meggyőzni az úriembert, hogy készítse el nekik a Diablo animációs film szkriptjét.

imperiusvsdiablo.jpg

Bár a szituáció nem elképzelhetetlen, de a Hellboy remake még nem is került vászonra, elég elkapkodott ötletnek tűnik ez alapján embert szerződtetni egy még be nem jelentett sorozathoz. Aztán persze ki tudja, mostanában elég sok adaptációról röppennek fel hírek: elég csak a Vampyr-re gondolni, melynek megfilmesítési jogaira pár hónappal megjelenése után már le is csaptak; vagy az éppen főszereplőhöz jutott Witcherre.

Akárhogy is legyen, a Netflix-féle Castlevania sorozat stílusa roppant jól állna a Diablónak is, igazam van, vagy igazam van? Ja, és emlékeztetőül, volt ám már animációs rövidfilm a Diablóból a harmadik rész megjelenése kapcsán (onnan van a fenti kép is), szerintem elviselnénk még ebból párszor fél órát...