• 12 millió dollár értékű Paragon asset használható ingyenesen
  • Több új MOBA is készül a 2018-ban lelőtt játék maradványaiból

Hiába a komoly ambíciók, az Epic Games MOBA-játéka, a Paragon végül bukásnak bizonyult, melyet különös módon éppen egy másik Epic-játék, az ekkor már nagyon népszerűnek bizonyuló Fortnite lökött végleg a sírba 2018 elején. A fejlesztők azonban voltak annyira jó fejek, hogy ingyenesen közzétettek egy gigantikus, több mint 12 millió dollár értékű assetcsomagot, melyet bárki használhat, aki Unreal Engine-re fejleszt.

sorra-epulnek-az-uj-moba-jatekok-a-nagyot-buko-paragon-maradvanyaibol.jpg

Ahogyan arra számítani lehetett, az indie fejlesztők éltek is a lehetőséggel – több program is komolyan körvonalazódni látszik. Ilyen például Predecessor, mely az Omeda Studios csapatánál készül, nemrég pedig közzé is tettek róla egy új trailert, melyben a július 10-én induló zárt alfatesztre való jelentkezésre hívják fel a játékosok figyelmét, amit itt lehet megtenni.

Szintén a napokban jelentették be a Fault című játék Early Access verziójának megjelenését, amely július 17-től lesz elérhető a Steamen, és ez is a hivatalos asseteket használja. Érdekes lesz figyelni, hogy a Paragon maradványaiból építkező játékok közül végül melyik lesz a legsikeresebb...