• Soulja Boy bemutatta legújabb konzolját
  • Ez lett a SouljaGame Handheld
  • Ami 100 dollárba kerül, és lényegében egy PlayStation Vita koppintás

A művésznevén csak Soulja Boyként ismert amerikai rapper, DeAndre Cortez Way, az utóbbi időben elég lelkesen próbál betörni a videojátékok világába is. Nemrég például még azt pedzegette, hogy saját esport csapatot fog indítani Ninja segítségével, most pedig kiadott egy sajátmárkás konzolt is, mely a SouljaGames Handheld nevet kapta a keresztségben.

Azonban a dolognak akad egy kis szépséghibája: maga a gép elég erőteljesen hasonlít a PlayStation Vitára, ha pedig vetünk egy pillantást a specifikációira, láthatjuk például, hogy a mérnökök mindössze egy 480*272-es képernyőt szereltek bele. Érdekesség, hogy a kijelzőnek a felbontása megegyezik a 2005-ös PSP-jével.

souljagame-handheld.jpg

Soulja Boynak egyébként nem ez az első próbálkozása a konzolok világában: már tavaly is megjelent tőle pár masina, amik a Nintendo gépeit másolták elég keményen, ezek azonban nemrég nyomtalanul eltűntek a piacról, sokak szerint a japánok jogi közbenjárása miatt. A kérdés már csak annyi, hogy vajon a Sony is tervezi-e az ilyen határozott fellépést a SouljaGames Handheld ellen.

soulja-boy-esport-szervezet-01.jpg