Azt persze sejtettük, hogy nem egy újabb játékot jelentenek be, hiszen a széria következő része csak jövőre jelenik meg. Nos, egy Splinter Cell: Echoes című képregény fog érkezni, még a Blacklist előtt, mely a Conviction és a Blacklist közötti történéseket meséli el, így helyezve új perspektívába az ismert és kedvelt kém és szuperügynök kalandjait. A két szerző Nathan Edmondson író és Marc Laming rajzoló.

"Nathan Edmondson és Marc Laming saját területük elismert szakértői, és nagyon szerencsések vagyunk, hogy a Splinter Cell képregényt velük tudjuk elkészíteni." -- jelentette ki Patrick Redding, a Ubisoft Toronto képviseletében. Nathan Edmondson mindehhez hozzáfűzte: "Sam Fisher egy legenda, de a képregényhez írt sztori a sajátunk lesz. A Ubisoft Torontóval dolgozunk együtt, hogy valami különlegeset adjunk hozzá a Splinter Cell kánonhoz, amely a rajongók számára ugyanolyan izgalmas lesz, mint a játékok, csak ezúttal egy könyvben."

Aggodalomra nincs okunk, mert Nathan Edmondson olyan elismert képregényekhez írt történeteket, mint a "Who is Jake Ellis", a "The Activity", vagy épp az "Ultimate Comics: Iron Man". Marc Laming pedig a DC Comicsnak és az Image Comicsnak rajzol, többek között a Planet of the Apes is az ő munkája. Alant láthattok négy képet a készülő műből.

Splinter Cell: EchoesSplinter Cell: Echoes

Splinter Cell: EchoesSplinter Cell: Echoes