• Új részleteket ismerhettünk meg a S.T.A.L.K.E.R. 2 kapcsán
  • Kiderült például, az egyes frakciók hogyan fognak kinézni
  • De a szereplők fogára is vethettünk egy pillantást

Ismét megszólaltak a S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztői, akik némi friss információval érkeztek a játék kapcsán. Bemutatkoztak például az egyes frakciók, akikből ezúttal jóval több lesz, mint az előző részekben, valamint természetesen a ruhájukat is jóval részletesebben kidolgozták az illetékesek, mint annak idején.

Vethettünk emellett egy pillantást a fegyverek közül néhányra is. Mivel a S.T.A.L.K.E.R. 2 egy FPS lesz, így természetesen nagy hangsúly helyeződik benne a különféle mordályokra, melyeket alaposan szétszedhetünk és a kedvünkre alakíthatunk majd. A bemutató során összesen hat fegyvermodell mutatkozott be a géppisztolytól egészen a rohampuskákig, melyek közül az egyiken a különféle kiegészítőket is megcsodálhattuk.

Mindez pedig nem minden, végezetül ugyanis a szereplők fogára is vethettünk egy pillantást, melyet egy külön technológiával tudnak egyedire készíteni a fejlesztők minden egyes esetben. És bár a S.T.A.L.K.E.R. 2  játékmenetét egyelőre nem láttuk, elvileg ebben az évben kapunk egy gameplay trailert is.