• Új frissítés jön a Star Citizenbe
  • Megjelennek a női karakterek
  • Lesznek más újdonságok is

Chris Roberts és csapata, a RobertsSpaceIndustries több, mint fél évtizede fejleszti a Star Citizent, amire a játékosok már több, mint 200 millió adtak össze, pedig a program még mindig csak alfa állapotban van. Ezen a hétvégén a nagyívű cím megkapja a 3.5-ös frissítését, ami elhozza a női karaktereket, ezt pedig Roberts az egyik legjelentősebb újdonságnak nevezte. A női karakterek elkészítése rengeteg munkával járt, hiszen úgy kellett megalkotni őket, hogy azok fiziológiásan is különbözzenek férfi társaiktól, ráadásul mindent, a hajókat, az animációkat, a ruhákat, a fegyvereket és a páncélokat is hozzájuk kellett igazítani, hogy ugyanolyan jól működjenek velük, mint a férfi pilótákkal.

star-citizen-fm-character.jpg

Az új arc-generáló éppen elég fllexibilis lesz ahhoz, hogy gyakorlatilag végtelen lehetőségeket biztosítson a modellek elkészítéséhez. Természetesnek hat minden, így a realisztikus karakterekkel még nagyobb lesz az immerzió, azt nem töri meg semmi. Ezt láthatjátok lejjebb.

 

Ezek lesznek a legfontosabb, de nem egyedüli változások. A frissítés magával hoz egy új bolygót, ami az ArcCop nevet kapta, és ahol a pilóták egy teljes, neonfényben fürdő várost találhatnak, űrkikötővel, zsúfolt utcákkal. Ha mindez nem lenne elég, a repülési modellt is újraalkotték a fejlesztők, így a gravitációnak tényleges hatása lesz az atmoszférában lévő tárgyakra. 

Ha többet akartok megtudni az újdonságokról, a fejlesztők oldalán további érdekességeket tudhattok mmeg az új frissítésről. A Star Citizen fejlesztése lassan, de biztosan halad, és ez biztató a jövőre nézve.