• Érkezik a Legacy frissítés
  • Hetes és Michael Burnham lesz a középpontban
  • Jeri Ryan és Sonequa Martin-Green szólaltatja meg őket
  • Egyéb újdonságok is érkeznek

Jövő héten lesz tízéves a Star Trek Online, ami hosszú pályafutása alatt felölelte az egész franchise-t, sőt még tovább is gondolta azt. Az eredeti sorozat érájába ugyanúgy ellátogathatunk, ahogy a Discovery és az Új nemzedék korszakába, most pedig, a Legacy frissítéssel a múlt héten indult Star Trek: Picard is terítékre kerül.

Merthogy a Legacy-ban feltűnik Annika Hansen, ismertebb nevén Hetes, akit anno a Voyagerben ismerhettünk meg, de most a Picardban is fontos szerepet kap. Az egykori borg dolgozót ráadásul nem kisebb személy, mint Michael Burnham jelenlétében láthatjuk a trailerben, ami igen meglepő, hiszen a két hölgyet több mint száz év választja el egymástól.

A USS Discovery tudományos tisztje és Hetes (akiket eredeti megformálóik, Jeri Ryan és Sonequa Martin-Green szólaltat meg) az eredeti sorozatból ismert Excalbiánra látogatnak, ahol – akárcsak Kirkéknek – ki kell állniuk a helyiek kissé embertelen próbáját.

Emellett kapunk egy Task Force Operationt, a To Hell With Honort, valamint érkezik az első klingon-föderációs hibrid hajó, a Khitomer Alliance Battlecruiser. A Borg Loc Boxnak hála megszerezhetjük majd Hugh hajóját, ami egy upgradelt Borg Juggernaut, illetve visszatér az egyik legnépszerűbb operation is, a The Mycelial Realm.

star-trek-online-legacy-seven-of-nine-michael-burnham.jpg