• Új frissítés érkezett a Star Wars Battlefront 2-höz
  • Ebben új crati pálya és egy új TIE vadász van
  • Sok hős erejét visszavették
  • Egyéb javítások is történtek

Bár a Star Wars Battlefront 2 megjelenése nem volt botrányoktól terhes, év végén végül mégis jól szerepelt a kasszáknál, ami feltehetően Az utolsó Jediknek és az időközben eszközölt változásoknak köszönhető. Most pedig újabb ingyenes frissítés érkezett.

Ebben egyrészt kapunk egy új Blast térképet, ami a Star Wars VIII-ban látható sósivatagos Craitre invitál minket. Mellé pedig megkapjuk a Starfighter Assaultba hős hajóként Iden Versio TIE vadászát.

A játék egyensúlyában is történt néhány változás, főleg a hősök terén. Finn Deadeye képességének sebzését például 40-ről 30-ra csökkentették, EL-16-os fegyvere alapsebzése pedig 65-ről 45-re csökkent. Boba Fett is gyengült, a Rocket Barrage külső és belső hatóköre szűkült, az általános sebzés pedig immár 78 az eddigi 90-es helyett. A korábbi ígéreteknek megfelelően a Wookie Warriort erejét is csökkentették.

Emellett még rengeteg bug és egyéb finomhangolás történt a Star Wars Battlefront 2-ben. A részleteket a játék hivatalos fórumán olvashatjátok, ide kattintva.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!