Leia Organa, Han Solo és az Uralkodó, Sheev Palpatine bőrébe is bújhatunk a november közepén debütáló Star Wars: Battlefront többjátékos csatamezőin – jelentette be a DICE egy a PlayStation Blogon megjelent posztban. Jamie Keen, a játék vezető tervezője lelkesen ecseteli az írásban a jól ismert szereplők egyedi harcis stílusát, melyeket a filmek alapján igyekeztek megalkotni a fejlesztők.

Ennek következtében Leia egy támogató karakter lett, aki a Trooper Bane képességének köszönhetően egyetlen jól irányzott lövéssel képes leszedni egy birodalmit, energiapajzsa nem csak őt magát, hanem a közelében állókat is megvédi az ellenséges lézersugaraktól, valamint számos power uppal képes ellátni csapattársait a Supply Drop aktiválásával.

swb-leia.png

Han Solo a vagány (lézer)pisztolyhőst hozza a Star Wars: Battlefront harcmezőin is, így főként a támadásban és a rombolásban jeleskedik, mozgékony, ugyanakkor nagyon erős. A rövid ideig aktív Rapid Fire használatakor nem kell aggódnia a fegyverének felhevülése miatt, így a rá rontó ellenfelek tucatjai képes leszedni pillanatok alatt, Lucky Shot képessége nem csak járművek ellen hatásos, de még Darth Vader védelmét is feltöri, míg Shoulder Charge aktiválásával vehemensen vetheti bele magát a küzdelmekbe szó szerint, hiszen ennek alkalmazásakor a vállával ökleli fel az útjába kerülő ellenfeleket.

swb-han.png

Persze a sötét oldal sem marad lehetőségek híján, hiszen Palpatine személyében egy igen erős karakter áll a birodalmiak oldalán. A kezéből kiáramló energianyalábok a környezetében minden ellenfelet megsebeznek, a Force Dash segítségével hihetetlenül felgyorsul, és pillanatok alatt a lázadók között terem, hogy szétcsapjon köztük, valamint Leia hercegnőhöz hasonlóan, ő is képes power upokkal támogatni csapatát. 

swb-palpatine.png