A negyedik, egyben utolsó kiegészítőt kapjuk meg a Star Wars: Battlefronthoz (aminek ma jelenik meg az Ultimate Edition változata) a Rogue One: Scarif képében, ami ugyanúgy az aktuális film egyik világát hozza el, mint tavaly a Jakku című DLC. Ezúttal a helyszín, ahogy azt a pakk nevéből is leszűrhetjük, a Rogue One: A Star Wars Story új világa, a birodalmi bázist rejtő, amúgy trópusi paradicsomnak tűnő Scarif.

A DLC négy térképpel egészíti ki a Battlefrontot, bár ezek közül eddig csak a Beaches of Scarif lett megnevezve, de valószínűleg a helyi birodalmi intézménybe is ellátogathatunk majd, illetve a trailerek alapján egy erdei csata is befigyelhet.

Hősök is érkeznek, de könnyen kitalálható, hogy kik alkotják az új párost: a Zsivány Egyes főhőse, Jyn Erso, és a helyi főgonosz, Orson Krennic, a Halálcsillag-projekt biztonsági főnöke és a Fejlesztett Fegyverkutatás divízió igazgatója. Emellett új játékmód is várható, amiben az űrben és a földön is csatázhatunk.

star-wars-battlefront-rogue-one-scarif.jpg

A Rogue One: Scarif december 6-án jelenik meg a Season Pass részeként, külön pedig két héttel később lehet majd megvásárolni. Szintén 6-án érkezik meg a PlayStation VR-on futó Rogue One: X-Wing VR Mission DLC is, amit a PS4-tulajdonosok ingyen elérhetnek, persze csak akkor, ha a Star Wars: Battlefront ott csücsül a fiókjukban.