Néhány dolgot már tudunk a Star Wars: Battlefront októberben induló bétatesztjéről, de az EA hivatalos Star Wars oldalán Mathew Everett közösségi menedzser most újabb konkrétumokkal állt elő. Persze a legfontosabb, a dátum nem derült ki, de ígérete szerint arról is fellebbentik a fátylat hamarosan.

Nos, a Star Wars: Battlefront bétatesztje nyitott lesz (ezt tudtuk), és egyaránt játszhatjuk majd online és offline, és mindkét állapotban elérhető lesz a sima kooperációs mód, illetve PS4-en és Xbox One-on az osztott képernyős mód is.

A játékmódokkal kapcsolatban azt már tudtuk, hogy a Walker Assaultot a Hoth-on, a Survival Mission pedig a Tatooine-on játszhatjuk majd, most pedig kiderült, hogy a nemrégiben bejelentett Drop Zone a Sullustra invitál majd minket – ergo az eddig videókon látottakhoz képest újat nem igazán fogunk kapni.

Emellett kiderült még néhány apróság. A Fighter Squadron módban (ami a bétából kimarad) 10-10 MI irányította űrhajó vehet részt. Az elsődleges fegyverünk mellett lehet egy Star Card által kiérdemelt fegyver is, utóbbi testre szabása rajtunk áll majd. A Star Wars: Battlefront Standard Edition csak a játékot fogja tartalmazni, a Deluxe Editionban pedig azonnal feloldhatjuk az Ion Granade-ot, az Ion Torpedót, Han Solo DL-44-es pisztolyát, az Ion Shockot és a Victory emóciót. Apropó, a Deluxe Edition csak PS4-en és Xbox One-on lesz fizikai formában megvásárolható. A járművek nem lesznek testre szabhatóak, de teljesen úgy fognak kinézni és működni, mint a filmekben.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!