FRISS: ITT A TRAILER! 

Miközben a világ újra Star Wars lázban ég, és a rajongók valószínűleg már rongyosra nézték az új trailert, lassan elkezdenek csepegni a hírek a Battlefrontról is. Az első és legfontosabb, hogy a játék hivatalos weboldalán a kódban megtalálták a Battlefront megjelenési dátumát, annak hivatalos bejelentése előtt.

A szöveg így szól: "A lefrissebb hírek és frissítések a Star Wars: Battlefrontról. Megjelenés november 17-én, PC-re, PS4-re, és Xbox One-ra." Örülünk nagyon.

Mellesleg azt is megtudtuk, hogy egy DICE-munkatárs szerint elfeledkezetünk a Battlefieldekhez járó Battlelogról.

Mindez akkor derült ki, amikor a NeoGafon néhány fórumozó azt találgatta, hogy a Star Wars: Battlefront használja-e majd az utolsó két Battlefieldnél is használt rendszert, vagy esetleg az Uprise saját matchmaking rendszert készít hozzá. Aztán beugrott Jesper Nielsen produceri asszisztens, és feltette a költői kérdést: „az, hogy az Uprise dolgozik a Battlefronton, miért jelenti automatikusan azt, hogy Battlelogot fog kapni?” Majd közölte, hogy ez nem jelent semmi ilyesmit, a Battlefront nem kapja meg a Battlefield 4 és a Hardline matchmaking rendszerét.

star-wars-battlefront-stormtrooper.jpg

star-wars-battlefront-nov-17.jpg