• A kozmetikai elemeket eltűntethetjük a játékunkból
  • Az energiagazdálkodásnak lesz egy egyszerű és egy részletesebb opciója
  • A HUD-ot is kikapcsolhatjuk majd

A Star Wars: Squadrons játékmenet-videójában és képein is feltűnhetett az X-szárnyú pilótafülkéjét díszítő, bólogatós fejű ewok. Néhány konzervatívabb rajongónál ez máris a játék-fényszablya (kitaláljátok, hogy melyik magyar szinkronváltozatban nevezték így?) falhoz vágását eredményezte, de Ian S. Frazier kreatív direktor a japán IGN-nek adott interjújában gyorsan eloszlatta a félelmeket.

Elmondása szerint az ilyen cicomák használtára nem leszünk rákényszerítve, vagyis űrhajóink úgy nézhetnek ki, ahogy a filmekben. Mi több, azt is beállíthatjuk, hogy mások cicomáját se lássuk, szóval, ha nem akarunk színes X-szárnyúkat és túldíszített TIE vadászokat látni az online csatákban, az is megoldható lesz.

Emellett átállíthatjuk a HUD-ot, hogy ahelyett minden információ a gépek műszerfalán jelenjen meg. Sőt, a gyakorlottabb pilóták még az energiagazdálkodást is részletesebben menedzselhetik, mint a klasszikus X-Wing és TIE Fighter játékokban – bár az alapbeállítás az egyszerűbb megoldás lesz, vagyis egy gombnyomással passzírozhatjuk át az energia 100%-át a hajtóművekre, a fegyverekre vagy a pajzsra.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!