Start Trek Online show Spockkal!A Cryptic bejelentette, hogy a Las Vegasban a hét végén megrendezésre kerülő össznépi Star Trek találkozón nem kisebb személyiség, mint Leonard Nimoy, alias Spock fogja bemutatni a Star Trek Online első, játékmenetbeli videóját. Az eseményre egész pontosan augusztus 10-én, helyi idő szerint 13:30 perckor (nálunk 22:30), a Las Vegas Hilton Gene Roddenberry színháztermében kerül sor. Természetesen azok, akinek nincs lehetőségük kiruccanni a kies Nevadába (mert mondjuk félnek, hogy nem érnének haza időben a Guru táborba), élő egyenes adásban megnézhetik az egész műsort az STO hivatalos webszájtján – a részleteket később közlik, érdemes tehát az érdeklődőknek gyakrabban visszanézni oda.

Ám itt még nem ért véget a meglepetések sora! A Cryptic akciót hirdetett, melynek során mindazok közül, akik augusztus 17-e éjfélig (magyar idő szerint 18-án reggel kilencig) csatlakoznak a Star Trek Online közösségéhez (ehhez csupán egy ingyenes Cryptic Account szükséges), öt szerencsés egy-egy dobozos játékot kap, valamint egy egész életre szóló előfizetést az STO-hoz. Azt hiszem, kihagyhatatlan az ajánlat egy igazi „trekkie” számára; gondolom, Necros kolléga már tűkön ülve várja a sorsolást, melyre augusztus 25-én kerül majd sor (a nyerteseket e-mailben, 28.-ig értesítik).

Nos tehát, nincs más hátra, mint számolni a napokat, aztán vasárnap Mr. Spock társaságában megnézni, mit sikerült összehozniuk a cryptices srácoknak...Kiegészítés: Időközben Razor, a Cryptic közösségi kapcsolattartója is megerősítette, hogy az akció csak az USA és Kanada lakói számára elérhető. Hát akkor, ennyit erről --  persze aki akar, 17.-ig még kiköltözhet...