Az STCC – The Game betűszava a Swedish Touring Car Championship nevet takarja, maga a cím pedig a bajnokság hivatalos játéka lesz. A 2008-as szezon valamennyi pályáját meg fogjuk találni ebben a PC-s szimulátorban, köztük a Mantorp Parkot, a Knutstorp Ringet, valamint a göteborgi Eco Drive Arenát is.

A svéd túraautó bajnokság 16 csapatának 22 versenyzőjével fogjuk összemérni tudásunkat olyan autók volánja mögött, mint az Audi A4, a Volvo C30 vagy a BMW E90. Nem csak az STCC keretein belül száguldozhatunk, hiszen -- ahogy azt megszokhattuk a SimBin más címei esetében is -- megkapjuk a WTCC, a Formula 3000, a Formula BMW, és a Mini Cooper Challenge versenypályáit és autóit is.

Rákanyarodva a többszemélyes játékmód lehetőségeire, 25 másik pilótával róhatjuk majd a köröket 25 pályán. Az, hogy milyen autóval akarjuk próbára tenni magunkat, nem lesz könnyű döntés, hiszen 29 versenygép kapott helyett a játékban.

A megjelenés meglehetősen hamar várható, hiszen a fejlesztők úgy határoztak, az STCC - The Game szeptember 19-én már a boltok polcaira kell, hogy kerüljön.