• Rövid ideig újból feltűnt a Steamen a Midnight Club 2
  • A Rockstar versenyjátéka 2018 óta nem kapható

A régi szép időkben (amikor a cég nem csak egy játékot dobott piacra generációnként) a Rockstar Games portfóliójában egy kifejezetten szórakoztató arcade versenyjáték is szerepelt a Midnight Club képében, ezt azonban mostanra a többség már rég elfeledte. Egyrészt azért, mert a széria legutóbb 2008-ban jelentkezett új résszel, másrészt pedig azért, mert a franchise egyetlen PC-re is megjelent epizódja, a Midnight Club 2 immáron 3 éve nem kapható a Steamen, mivel a lejárt zenei jogok miatt eltávolították onnan. Egy rövid ideig azonban most újból kapható volt.

A lépés mögött persze nem volt szándékosság, sokkal inkább hibák sorozata, melyek következtében nagyjából egy órán át újból meg lehetett vásárolni a játékot a Valve digitális áruházában. Minden azzal indult, hogy a Rockstar által kiadott címek egyszercsak eltűntek a Steamről, amit igyekeztek gyorsan orvosolni, a nagy sietségben azonban véletlenül a Midnight Club 2 is visszakerült megvásárolható formában, aminek van ugyan adatlapja, de kizárólag a Google-ből érhető el.

Később a Rockstar is megerősítette, hogy nem szándékosan tették újra elérhetővé a versenyjátékot – néhány új vásárlót mindenesetre így is sikerült szerezniük.