• Február elején tartja meg a Valve a Lunar New Year Sale-t
  • A fejlesztők/kiadók már megkapták az emlékeztetőt

Alig telt el egy hónap a karácsonyi vásár óta és az évből is, de Gabe Newell bácsi már meging a pénzünkre áhítozik. A tavalyi vásár után idén ismét megrendezésre kerül a Steam Lunar New Year Sale, amit a Valve a kínai újévhez igazít mindig, így idén a vásár február 4. és február 11. között kerül megrendezésre, amelyen remélhetőleg jobbnál jobb ajánlatokkal fognak fogadni mindenkit, aki játékokat akar venni. A Valve persze még nem erősítette meg a dátumot, de a Steam Partners oldalán megjelent egy kép, ami a vásár szabályait tartalmazza.

px4idjk2wgxdhymjzkqs9f-650-80.jpg

Ilyen szabály az, hogy a fejlesztők tanácsért fordulhatnak a Valve-hez, ha nem tudják pontosan, mi lenne a megfelelő árengedmény, és az is, hogy az árakat minden valutában frissítsék, mielőtt a kedvezményeket beállítják. 

A fenti levélen szintén az előzetesen kiszivárogtatott dátum látható, így nagyjából biztosra vehető a vásár időpontja. Most már csak a Valve döntésén múlik, hogy megtartja vagy megváltoztatja ezt, de valószínűleg nem fogja, hiszen nem ezt szoktuk meg tőle.

inwhmppjqhshj3utyspjzd.jpg