• Megjelent a Steel Division: Normandy 44
  • A játék normál és Deluxe Edition formában érhető el a Steamen
  • 39,99 és 59,99 euróért vásárolható meg

Szereted a második világháborút és a kemény, valós idejű stratégiai játékokat? Akkor a frissen megjelent Steel Division: Normandy 44 a te játékod. Az Act of War, a R.US.E. és a Wargame fejlesztőinek legújabb RTS-ében több mint 400 történelem hű tankot, katonát és járművet kommandírozhatunk valósághű taktikákat követve a második világégés poklában.

Egyaránt részt vehetünk online és offline csatákban, utóbbi esetben a kampány során olyan legendás alakulatokat irányíthatunk hat különböző ország híres ütközeteiben – beleértve az 1944-es normandiai partraszállást –, mint az amerikai 101. légi szállítású hadosztály, a német 21. Páncéloshadosztály vagy a 3. Kanadai Divízió.

A Steel Division: Normandy 44 jelenleg két változatban érhető el a Steamen. A 39,99 eurós (kb. 12 ezer forintos) normál, és az 59,99 eurós (kb. 18500 forintos) Deluxe Edition kiadásban. Utóbbiban extraként digitális művészeti könyvet, taktikai útmutatót, és hat exkluzív in-game ászt kapunk, azaz olyan történelmi alakokat, akiket bevethetünk a csatatéren.