• Eltávolították a Steamről a Super Seducer 3-at
  • A Valve nem hajlandó újragondolni a döntést

Meglehetősen rosszkedvű üzenettel került reflektorfénybe nemrégiben a Super Seducer 3 egyik alkotója, Richard La Ruina (és így maga a játék is), a fejlesztő ugyanis elárulta, hogy a Valve eltávolította a harmadik részt a Steamről. Az élőszereplős csajozószimulátor tehát (melyet nemrég mi is teszteltünk) jelenleg nem elérhető a digitális platformon.

Ami igazán kellemetlenné teszi a helyzetet, hogy az ügyben várhatóan nem is lesz változás. Ahogy az a La Ruina által megosztott üzenetekből kiderült, a Steam nem hajlandó olyan játékot forgalmazni, amiben valódi emberek meztelenkednek, a fejlesztőnek pedig ezzel nem is lett volna gondja, hiszen zajlott az egyeztetés annak kapcsán, hogy közös nevezőre jussanak. A legutolsó üzenetváltásban ígért "engedélyezés vagy visszajelzés" helyett azonban egyszercsak egy olyan válasz érkezett, hogy a játékot véglegesen törlik, a döntésen pedig nem fognak változtatni.

La Ruina válaszlevelében megírta: ha tudja, hogy nincs több dobásuk, máshogy álltak volna hozzá a kérdéshez, mint ahogy kész arra is, hogy bármit kivágjon a játékból, ami a megjelenéshez szükséges. A Valve szíve azonban erre sem lágyult meg, így jelen állás szerint nem lesz kapható a játék a legnagyobb PC-s platformon – annak ellenére, hogy több mint 61 ezer ember kívánságlistáján szerepelt.