Star Wars: The Old Republic - csempészAmióta bejelentették a The Old Republicot, csak három kasztot ismertünk meg a magától értetődő jedik és sithek mellett. A sötét oldalon ezidáig csak a fejvadászok állnak, akik a galaxis legmodernebb fegyvereivel hajtják végre küldetéseiket — persze, csak ha jól megfizetik őket. A jó oldalt pedig az általában csapatostul harcoló gyalogosok és a frissen bemutatott csempészek képviselik, akiknek — hasonlóan a többi szereplőhöz — megvan a maguk egyedi története.

Ahogy azt a filmekből is nagyon jól tudjuk, a csempészek gyors reflexű, talpraesett alakok, akik nem riadnak vissza egy kis kockázatvállalástól, ha pénzről van szó, ám nem ők képezik a legerősebb kasztot a galaxisban. Éppen ezért ügyes taktikákat alkalmaznak a túlélés érdekében, például fedezékről fedezékre haladva villámgyorsan megkerülik az ellenfelüket, majd egy gyors fejlövéssel elintézik azokat, de ha nagyon felforrósodik a helyzet és egyszerre többen jönnek ellenük, akkor sem esnek pánikba. Különleges fegyverüknek hála ugyanis egyszerre több célpontot is célba vehetnek, ezzel alaposan megkönnyítve a dolgukat.

Sajnos a The Old Republic megjelenése még messze van, de szerencsére a BioWare a játék hivatalos oldalán időről-időre új információkkal lát el minket, hogy így könnyebb legyen a várakozás. Érdemes szétnézni!