Nem lazsáltunk októberben sem, igyekeztünk november elejére egy meglehetősen ütős PC Gurut összerakni nektek: exkluzív teszt, 3 teljes játék, tuti előfizetési akció, kedvezményes kupon. Talán az a legjobb, ha ez utóbbival kezdjük. Minden PC Guruban helyet kapott egy kupon, amely 50%-os kedvezményt biztosít a Budapest Gameshow 2010 belépőjegy vásárlásakor, azzal a bónusszal, hogy a kedvezmény ellenére a jegy teljes árát (1000 Ft) levásárolhatod bármelyik 576 Kbyte Shopban.

Bemutatók és Guru Extra cikkek

Magazinunk nyitórovatából egyrészt megtudhatjátok, hogy miért érdemes kilátogatni a BGS 2010-re, kipróbáltuk a készülő Duke Nukem Forevert, erről is olvashattok, sőt még egy interjút is összehoztunk a Gearbox főnökével, Randy Pitchforddal. Ismét nyúztuk kicsit a Test Drive Unlimited 2-t, összeszedtünk mindent a legújabb Devil May Cry-ról és az Operation Flashpoint Red Riverről, és kipróbáltuk az Assassin's Creed: Brotherhood multiplayer bétáját. Ezen felül itt van még a The First Templar, készítettünk egy DOSBox cikket kezdőknek, átvettük Super Mario eddigi 25 évét, és kicsit utánamentünk a magyar Xbox Live bevezetésének.

Duke Nukem Forever Végleges játékképekTest Drive Unlimited 2 JátékképekAssassin's Creed: Brotherhood Játékképek

Tesztek minden mennyiségben

Októberben is számos játékot sikerült kiveséznünk, példának okáért az elsők között tesztelhettük az új Need For Speed Hot Pursuitot, aztán itt van még a régóta várt Fallout: New Vegas, nyüstöltük a Medal of Honor multiját, kipróbáltuk a magyar Neocore új stratégiáját, a Lionheart: King's Crusade-et, megjött az Arcania, a Gothic negyedik része. Persze ezzel nincs vége, hiszen itt az NBA2K11, a Lost Planet 2, a PES 2011, a legújabb WRC játék, konzolos fronton pedig nekiestünk a Fable III-nak, a PSP-s Ghost Reconnak, a Guitar Hero legfrissebb részének és az új Castlevániának. Arról nem is beszélve, hogy utánamentünk a legújabb őrületnek, a Minecraftnak is...

Need For Speed: Hot Pursuit (2010) JátékképekFallout: New Vegas JátékképekFable 3 Játékképek

Teljes játék és előfizetés

A PC Guru DVD-mellékletén ezúttal 3 teljes játék, a teljes UFO Trilogy (Aftermath, Aftershock, Afterlight) kapott helyet, méghozzá magyar nyelven, aki pedig most fizet elő a PC Gurura egy évre, az a 12 magazinja mellé választhat egy 250 GB-os mobil winchestert (19.990 Ft) vagy egy friss játékszoftvert: Medal of Honor, Need for Speed: Hot Pursuit, FIFA 11 (16.990 Ft, Xbox-verzió esetében az ár 19.990 Ft). Részletek a magazinban, illetve ezen az oldalon. Jó játékot, jó olvasgatást mindenkinek!