Az Electronic Arts nagyágyúja mellett olvashattok még a teljesen megújuló Far Cry 2-ről, a WorldShiftről, a Capcom hihetetlenül sikeres és zseniális zombiirtós játékáról, a Dead Risingról (ami ugye pár hónapon belül landol PC-n), találkozhattok a Silent Hill 5 bemutatójával, és szó esik egy másik horrorról, a Dead Space-ről is. Továbbá Grath segítségével bepillantást nyerhetttek az igazán komoly játékok világába is.

Szenzáció!Tesztjeinken sajnos még nyomot hagy az uborkaszezon, sajnos alig jött ki valamire való játék, de azért egy-két igazán érdemes alkotás most is akad. Ilyen az új Panzers, a Cold War, vagy éppen a hónap meglepetése, a Puzzle Quest, ami Darthsot szögezte hosszú órákra a képernyő elé. Mellettük megemlékezünk még a Conflict sorozat Denied Ops című részéről, teszteltük az új The Sims 2 kiegészítőt, a Szabadidőt, van megint filmadaptáció, a Spiderwick Chronicles, itt a Sam and Max széria második évadának második epizódja, van másik kalandjáték is, a Benoit Sokal nevével fémjelzett Sinking Island (melyhez elkészült a végigjátszás!), és szót ejtünk a Savage 2-ről is, ami egy igen addiktív internetes játékot takar.

Szenzáció!

Emellett folytatódik a képregény történelmét végigkövető sorozatunk, találhattok egy írást a Budapesten fellelhető geek boltokról és kínálatukról, és természetesen megtalálhattok mindent a szokott palettáról: Nosztalguru, Gondolatébresztő, mentőövek, hardver, és négy oldal levelezés.

Szenzáció!Konzolrovatunk ezúttal nyolc oldalon terpeszkedik, olyan kiemelt címmel, mint a Devil May Cry 4, vagy a Star Wars: Force Unleashed. Emellett találhattok még híreket és érdekes megjelenéseket is, ahogy az elmúlt pár hónapban megszokhattátok.

Levelezési rovatunkba ezúttal nem került be a következő téma, így értelemszerűen most közöljük veletek, hogy miről szeretnénk megtudni a véleményeteket: legújabb témánk kicsit személyes - arra vagyunk kíváncsiak, hogy az olvasóink milyen munkát képzelnek el maguknak a jövőben (és miképp kívánják elérni azt), illetve, hogy van-e valaki, aki igazán érdekes, sajátos, nem hétköznapi területen dolgozik. Ettől függetlenül pedig továbbra is várjuk a véleményeket, észrevételeket, és bármit, ami éppen az eszetekbe jut.