Szeptemberben a bemutató rovatunk jelentős részét a GamesComon szerzett tapasztalataink foglalják el: 28 oldalon 23 játék kerül bemutatásra, olyan nevekkel, mint a Might & Magic Heroes VI, a From Dust, a COD: Black Ops, a Dungeon Siege 3, a Bioshock Infinite, a Deus Ex: Human Revolution, a Torchlight 2, a Witcher 2 és még sorolhatnánk. Beszámolók, interjúk, tapasztalatok első kézből. Persze ezzel még koránt sincs vége, hiszen sikerült bezsebelnünk egy csomó képet és információt a Batman: Arkham Cityből, s ezeket négy oldalon keresztül osztjuk meg veletek.

Batman: Arkham City JátékképekThe Witcher 2: Assassins of Kings JátékképekMight and Magic Heroes VI Játékképek

Tesztjeink között a nyár végének és az ősz elejének nagyágyúi kaptak helyet, végre itt a Mafia 2, a Kane & Lynch 2: Dog Days, nyúztuk a Need for Speed: Worldöt, van új Worms, a Reloaded, megérkezett a King Arthur kiegészítője, a The Saxons, teszteltük a merőben új Tomb Raider kalandot, a Lara Croft and the Guardian of Lightot, befutott a Puzzle Quest 2 is, és természetesen itt az idei év egyik legerősebb Xbox 360-as játéka, a Halo: Reach.

Halo Reach JátékképekMafia 2 JátékképekKane & Linch 2: Dog Days Játékképek

A hardverekkel foglalkozó oldalainkon teszteltük a GeForce GTX 460 768 MB SLI-t és a Radeon HD5870-et, folytatódik a HTPC építés iskolája, bemutatjuk az Asus Arest, és találhattok egy kimerítő írást a Windows 7 szervizcsomagról, amit meg is találhattok a DVD-mellékleten.

Guru Extra rovatainkban ezúttal olvashattok a Nintendo új csodájáról, a 3DS-ről, kipróbáltuk a Kinectet, utánanéztünk a Shakes & Fidget játéknak, és elmerültünk a machinimák világában. DVD-mellékletünkön egy 2009-es stratégia, a Fantasy Wars: Elven Legacy várja a játékosokat, továbbá a sok jóság mellett hat videobemutató: Mafia 2, StarCraft 2, Kane & Lynch 2, Puzzle Quest 2, továbbá Kinect és Xbox 360 250 GB videók. Jó olvasást, jó játékot mindenkinek!