A Vault-Tec végezheti a Bethesda terméktámogatását, más magyarázat arra ugyanis nincs, milyen szívtelenek voltak az egyik vásárlójukkal. Történt az, hogy Paul Watson megvette a Fallout 3 zenei anyagának bakelit lemezes változatát. Egy szép, díszes csomagról van szó, ami ehhez mérten eléggé megkönnyítette a tárcáját, ugyanis a négylemezes szett nagyjából 23 ezer forintba (85 dollár) került.

Watsonnak azonban megért ennyit a kollekció, hiszen láthatóan szereti annyira a sorozatot, hogy képes legyen beruházni egy ilyen kiadásra -- öröme viszont szertefoszlott, mikor kinyitotta a csomagolást, és látta, hogy az egyik lemez meghajlott. Természetesen felkereste a Bethesda terméktámogatását, megmutatta nekik a hibás lemezt, és visszakapta a pénzért, illetve annak csak egy negyedét. 

fallout-3-zenei-album.jpg

Ezzel ugyebár az a probléma, hogy a lemezeket nem lehet külön megvenni, így az egész kollekció használhatatlan, közben a vásárló csak 21 dollárt kapott vissza. A terméktámogatás erre egy meglepő választ adott: ha vissza szeretné kapni a pénzét Watson, akkor törje össze a többi korongot is, és készítsen róla képet, bizonyítékként.

Az egyetlen megoldás ebben az esetben, ha engedelmeskedik az ember, és habár a Bethesda oldaláról nézve jogos a lépés, hogy a hamis pénzvisszafizetési kérelmeket szűrjék, mégis szívszorító saját kézzel tönkretenni valamit, amit szívesen élvezett volna.

fallout-3-zenei-album-torott.jpg