Nem csak a régi PC Gurukat vásárolhatod meg kedvezményesen a szombati MondoGames PC Guru Show és Animekarácsonyon, de nálunk eladhatod vagy elcserélheted régi, megunt skylanderedet, beszerezheted gyűjteményed hiányzó darabjait sőt, még érdeklődhetsz is a játék felől, hiszen rajongók népes seregével ismerkedhetsz meg standunkon. Mit kell ehhez tenned?

Eladnál?

Csak hozd a figuráidat a PC Guru standjához, mond meg nekünk, hogy mennyiért kívánsz megválni tőle, a többit pedig bízd ránk, te élvezd az Animekarácsonyt. De azért időről időre térj vissza, hátha már akadt vevő a figuráidra. 

Vennél?

Míg a show kínálta tengernyi szórakozási lehetőséget élvezed, időről-időre érdemes lesz ellátogatni a PC Guru standjához, ahol a kínálat folyamatosan változik. Böngészd át, vagy kérdezz minket, és ha szerencséd van, a kívánt skylander ott fog lapulni a tarsolyunkban.

Cserélnél?

Figyeld a csereidőpontokat, és ha alkalmasnak véled az egyiket vagy többet is, gyere oda a PC Guru standjához, ahol átböngészheted a többi cserére kínált skylandert, és megkötheted a cserealkut. 

Megismernéd?

Ha nem akarsz adni, venni vagy cserélni (még), csak megismerkednél a Skylanders világával, a figurákkal, a rajongókkal, meg úgy alapból ezzel az egésszel, akkor is bátran látogass el a PC Guru standjához és nézelődj, érdeklődj, kérdezz bátran. Mindenben segítünk.

animekaracsony-skylanders-borze.jpg

Szóval, várunk benneteket, Skylanders-rajongókat a karácsonyi MondoGames PC Guru Show-n december 10-én a Hungexpón.