November 17-18-án kerül megrendezésre a Budapesti PlayIT, ahol rengeteg érdekes program várja az érdeklődőket. Egyebek mellett találkozhatsz három ismert színésszel is. Név szerint Devon Murray-vel, akit a legtöbben valószínűleg a Harry Potter-filmekből ismernek, ezekben játszotta Seamus Finnigant.

Vladimir Furdik neve valószínűleg ismertebb, mint az arca, mivel, amikor éppen nem maszkban van, akkor leginkább kisebb szerepekben tűnik fel, legtöbbször a háttérben. Ugyanakkor van egy maszkja, amit a Trónok harca rajongói azonnal felismernek, merthogy ő játssza az Éjkirályt az HBO népszerű sorozatában.

Végül találkozhattok Ingrid Oliverrel is, akit a Doctor Who (magyar keresztségben Ki vagy Doki?) című angol sci-fi sorozatban láthattatok több ízben, több esetben nem is csak egyszer, hanem kétszer. Ugyanis Oliver játssza Petronella Osgoodot, akit a történet folyamán lemásolt egy zygon, és közösen próbálnak békét tartani az emberek és a Földre betelepült (magukat embernek kiadó) zygonok között.

Mindhárom színésszel készíthetsz közös fényképet, de ha szeretnéd, akkor dedikáló kártyádra aláírást is kérhetsz tőlük a helyszínen. Sőt a színészekkel élőben is beszélgetni fognak a rendezvényen egy exkluzív előadás keretében, ahol akár arra is lehetőséged lesz, hogy kérdezz tőlük.

playit-budapest-2018.jpg

A közös fotósához, dedikáláshoz és az előadásokhoz külön jegy vásárlása szükséges. A PlayIT Special Guest jegyeket keresd a jegyek a PlayIT oldalán (link fent).