Talma a MotoGP 08 arca!Ki ne szeretné a motorsportokat, és a velük járó irgalmatlan sebességet? Nemcsak maga a sportágat, de az ez alapján készülő játékokat is nagy népszerűség övezi, csakúgy, mint az egykor szebb napokat is megélt MotoGP-szériát. Miután áprilisban a Capcom kezeibe vándorolt a hivatalos MotoGP licenc, érezhetően egy jobb PC-s átiratot kaptunk, amiben ugyan még mindig vannak apróbb hibák, de hatalmos piros pontot érdemelnek a készítők, mert elkészítették a 125 köbcentis kategória 2007-es világbajnoka, Talmácsi Gábor digitális mását is.

Ennek a nemes gesztusnak a tiszteletére a hazai kiadó CD Projekt egyezséget kötött a Faster Management Kft.-vel, aminek értelmében Magyarországon Talma lesz a MotoGP 08 hivatalos arca, sőt, a közeljövőben rögtön két alkalom is nyílik arra, hogy dedikáltassuk a játékunkat a motoros fenegyerekkel.

A dedikálások időpontjai és helyszínei:
  • 2008. november 30. (vasárnap) 16:00 - 17:30
    Media Markt Árkád (Budapest, Örs Vezér tér)
  • 2008. december 7. (vasárnap) 16:00 - 17:30
    Saturn Mammut (Budapest, Lövőház u. 2-4.)

A rendezvényeken Talmácsi Gábor kizárólag a MotoGP 08 PC-s, Xbox360-as, PlayStation 3-as, PlayStation 2-es verziókat dedikálja, de talán rá lehet majd venni, hogy egy pólót vagy egyéb csecsebecsét is aláírjon.