• Kipróbálható a magyar fejlesztésű Tank Maniacs béta verziója
  • Összesen 100 Steam kulcsra csaphattok le

Mindig örömteli, amikor egy hazai fejlesztésről számolhatunk be, ti pedig most nemcsak olvashattok egyről, hanem ki is próbálhatjátok, a Gamelab csapata ugyanis volt annyira kedves, hogy rendelkezésünkre bocsátott 100 darab Steam kulcsot a frissen béta státuszba került Tank Maniacs című játékából.

tank-maniacs-probald-ki-a-magyar-fejlesztesu-jatekot.png

Egy könnyed partijátékról van szó, amiben tankokkal eshetünk egymásnak: akár négyen is játszhatunk egyszerre, de természeten AI által irányított botok is bevonhatóak a buliba - hasonló őrületre kell számítani, mint mondjuk a Worms esetében. A béta verzió jelenleg 9 féle tankot és 3 pályát tartalmaz - az alábbi trailer a játékmenetből is nyújt némi ízelítőt.

Ha szeretnéd megkaparintani a bétakulcsok egyikét, akkor nincs más dolgod, mint ellátogatni az alábbi oldalra, ahol regisztrációt/belépést követően egy kattintással már le is adhatod az igénylést.

A kódot arra az email címre fogjátok megkapni, amivel regisztráltatok a PC Guru Online-ra (kis türelmet kérünk mindenkitől, igyekszünk a lehető leggyorsabban eljuttatni őket az igénylés után), beváltani pedig a Steamen keresztül tudjátok majd.

Hajrá, érdemes minél előbb igényelni, ha benne akartok lenni az első 100-ban! És természetesen ne felejtsétek el leadni a visszajelzéseket a felesztőcsapat számára, hiszen a Gamelab tárt karokkal várja a véleményeket a játék kapcsán.