• A Narcos, a Sabrina, a Stranger Things, a Daredevil, A szolgálólány meséje, a Kártyavár és az Orange is the New Black a legnézettebb idei sorozatok
  • Csak a legnépszerűbb mozis produkciókhoz mérhető Kurt Russel The Christmas Chronicles című mikulásos filmje

Sokan álltak értetlenül a Netflix kaszálási hulláma előtt. Bár a streamingszolgáltató soha nem közöl nézettségi adatokat, az American Vandal, az Orange is the New Black és a Daredevil esetében sejteni lehetett, hogy a legnépszerűbb szériák között vannak. A Parrot Analytics független elemzőcég múlt héten – meglepetésre – ismertette a legnépszerűbb tengerentúli sorozatokat: Narcos, Sabrina, Stranger Things, Daredevil, A szolgálólány meséje, Kártyavár, Orange is the New Black. 

249415.jpg

Talán ez is szerepet játszhatott abban, hogy a Netflix most megosztott néhány statisztikát, amikből kiderül, hogy a The Kissing Booth, a To All the Boys I’ve Loved Before és a Roxanne Roxanne című szériákat nézték a legtöbben újra idén. Az amerikai felhasználók között 2018-ban legnépszerűbbnek bizonyuló sorozatok listáját is nyilvánosságra hozták, amin szerepel a Bodyguard, a The Haunting of Hill House, az Orange Is the New Black, a 13 Reasons Why és a Making a Murderer is.

Ted Sarandos, a Netflix vezetője beszélt a nemrég Kurt Russell főszereplésével megjelent The Christmas Chronicles-ről is, ami 200 millió dolláros bevételt hozott már a nyitóhétvégén. Ilyen adatokat csak a végül milliárdos bevételig jutó mozifilmek szoktak produkálni, mondta Sarandos. A dolog és az Aljas nyolcas legendás színésze ezúttal a Mikulást alakítja, akit egy testvérpár próbál lencsevégre kapni. Végül azonban segíteni kényszerülnek a szántörött jótevőn.