A játékot (legalábbis a többjátékos módot) még a hivatalos megjelenése előtt, tegnaptól kipróbálhatjuk. A demóban tesztelhetjük a program mindhárom kasztját, belebújhatunk akár a tengerészgyalogos, akár az alien vagy a predator bőrébe, a játék egy multis térképén.

"A Rebellion csapata egy lenyűgöző multiplayer élményt kínáló programot készített, melyben a három faj irányítása teljesen eltérő játékot kíván meg. Hiszünk abban, hogy az új AvP  kiváló alternatívát nyújt majd a játékosoknak a ma piacon kapható online shooterek területén, és abban is, hogy megújítja multiplayer műfaját." -- mondta Gary Knight, a SEGA Europe marketing-igazgatója.

A demó elérhető Xbox Live-on, Playstation Networkön, és természetesen Steamen is, így senki nem fog lemaradni arról, hogy belekóstolhassan abba a véres háborúba, mely -- mint a filmből tudjuk -- évezredek óta tart a galaxis két legvérszomjasabb élőlénye között, és amelyben az ember jobbára csak préda...


Megjegyzés: a hír már tegnap készen állt arra, hogy tájékoztasson titeket, de biotechnológiai hibák miatt sajnos csak most tudtuk kiereszteni.