A 2011/12-es PC Guru teljes játéka a Divinity 2: The Dragon Knight Saga, amely egyrészt tartalmazza a Divinity 2: Ego Draconis című alapjátékot, illetve a hozzá készült Flames of Vengeance című kiegészítőt. Magáról a játékról ITT olvashattok bővebben, ]{redenc mester összeszedte a legfontosabb információkat a programról.

Már eleve a DVD-mellékleten találhattok egy magyarítást, azonban ez az alapjátékhoz készült, és nem teljesen kompatibilis a korongon található játékkal, így több az angol szöveg, mint a magyar. Szerencsénkre a DVD leadását követően a HUNosítók Team elkészült a The Dragon Knight Saga teljes lokalizálásával, így a játék már tényleg teljes egészében magyar, és a telepítőt már a PGO adatbázisából is elérhetitek.

A MAGYARíTÁS MENETE, ILLETVE KELL-E PATCH?

Ha letöltöttétek az alig több mint 6 MB-os fájlt, akkor a honosítást már csak rá kell telepíteni a The Dragon Knight Sagára. Ha figyelmesen elolvassátok a telepítő instrukcióit, akkor látni fogjátok, hogy a program kiírja: a magyarítás csak a 1.4.9.70-es patch-csel működik együtt.

FIGYELEM!
A DVD-ről telepített játékot nem kel patchelni, ugyanis a korongra már eleve a 1.4.9.70-es változat került fel. Ha mégis felteszitek az említett foltot, azzal visszateszitek a védelmet is a programra, a játék pedig kérni fogja a gyári kódot, így csak az újratelepítést követően tudtok majd újra játszani a programmal.

Végezetül egy kis videó, hogy miképp is fest a játék a magyarítás telepítését követően. A videót javasolt 1080p-s felbontásra állítani, illetve kitenni teljes képernyőre, hogy a szövegek olvashatóak legyenek.


(A videót közepes grafikai beállítások mellett rögzítettük, így megfelelő vas birtokában ennél jóval korrektebb látvány nyerhető ki a játékból.)

MI VAN A TELJES JÁTÉK MELLETT?

Ha nem csak a játékra vagy kíváncsi, de az is érdekel, hogy mi lapul a magazin 100 oldalán, akkor olvasd el a megjelenés kapcsán írt cikkünket, ott minden hasznos információt megtalálsz.