Tudomásunkra jutott, hogy a világ uralmára törő templomosok a magyar gamer-társadalmat vették célba, aminek köze lehet a krónikáink alapján készült Assassin’s Creed Revelations megjelenését övező hatalmas várakozáshoz. Céljuk nem más, mint megakadályozni, hogy információk jussanak el hozzátok a játékról. A megfigyelőink szerint a templomosok megpróbálnak betörni a magyar online gamer oldalakra. A segítségeteket kérjük eme aljas terv megakadályozásához!

Az akciót a játék megjelenését megelőző napokra tervezik, minden nap egy újabb oldal megtámadásával próbálnak minél nagyobb kárt okozni. A dolgotok nem más, minthogy az általunk közölt információk alapján segítsétek a támadás elhárításában az éppen ostromlott oldalt. Tehát megkeresitek a rejtőzködő templomost, és egy jól irányzott kattintással véget vettek életének. A PlayON beavatottjaira bíztuk a feladatot, hogy eljuttassák hozzátok a szükséges információkat. Figyeljétek a www.PlayON.hu–t és a www.facebook.hu/PlayON.hu-t, mert ezen a két csatornán keresztül juttatjuk el számotokra az információt, hogy melyik oldal áll éppen támadás alatt. Az első célpont oldal 2011. november 7-én, hétfőn kerül kihirdetésre délelőtt 10 órakor, és ezután minden nap ugyanebben az időpontban a további 6, azaz összesen 7 célpont.

Jutalmatok természetesen nem marad el. Akik mind a hét oldal védelmében részt vesznek, összegyűjtik a templomosok titkos kódjait és elküldik azt az assassin@playon.hu e-mail címre (egy e-mailben mind a hetet) sorsoláson vesznek részt, ahol három Assassin’s Creed ajándékcsomag kerül kisorsolásra. A nyerteseket e-mailben értesítjük a nyereményjátékot követő héten.

Templomosvadászat!
(a kép csak illusztráció)