Valami mozgolódik a Legacy of Kain-sorozattal kapcsolatban, mégpedig nagyon úgy tűnik, hogy egy új játék fog megjelenni a régóta pihenő sorozatban. Az ezzel kapcsolatos első hírt még az év elején hallhattuk, mikor a Square Enix lefoglalt egy új, a szériával kapcsolatos címet, de ekkor még nem tulajdonítottunk különösebben nagy jelentőségét a dolognak, s igaz ugyan, hogy az új fejlemények sem perdöntőek, ezek így együttesen mindenképpen bizakodásra adnak okot.

Szemfüles rajongók észrevették, hogy a legfrissebb AMD illesztőprogramban a fejlesztők említést tesznek egy bizonyos War for Nosgoth című játékról, majd rövidesen kiderült, hogy a Steam adatbázisában megtalálható egy szimplán csak Nosgoth nevű játék, s akkor azt még nem is mondtuk, hogy az év elején lefoglalt név bizony a warfornosgoth.com volt.

Nosgoth természetesen a Legacy of Kain-sorozatnak otthont adó fiktív világ, ahol vámpírok vívják örökös harcukat, miközben a téridő manipulálásától sem riadnak vissza önző céljaik elérése érdekben. Az egészet egy gótikus stílus lengi be, így szerencsére nem is nagyon hasonlít a manapság olyan népszerű, vérszívókat központba helyező történetekre.

Legacy of Kain: Soul Reaver -- Megjelenés: 1999. szeptember 8. -- Gépigény: CPU: 1 magos / 266 MHz, RAM: 16 MB, VGA: 3D / 4 MB, HDD: 320 MB