A PC Guru 2009/12-es számának teljes játéka

Természetesen tartalom szempontjából is ütős összeállítással készültünk. A bemutatók között ott van a Front Mission Evolved, a Crackdown 2, az új LOTRO-kiegészítő, a Siege of Mirkwood, a The Secret World, az Alan Wake és a Tactical Intervention. Guru Extra cikkeink között pedig összegyűjtöttük a valaha készült legdurvább kontrollereket, és bebizonyítjuk, hogy nem minden csodás, ami retro. Sőt, még egy exkluzív interjút is olvashattok a Digic Pictures csapattal, azokkal, akik az Assassin’s Creed 2-höz is készítettek promóvideókat.

Crackdown 2 JátékképekAlan Wake JátékképekAssassin's Creed 2 Játékképek

Tesztjeink között nálunk olvashattok elsőként a legújabb Bioware RPG-ről, a Dragon Age-ről, és mellette még olyan címek várnak rátok, mint az Order of War, a PC-s FIFA 10, a harmadik Tropico epizód, és az OpFlash második része, a Dragon Rising. Végre megérkezett a Risen is, a legújabb Star Wars játékról, a The Clone Wars: Republic Heroesról nem is beszélve. Konzolfronton Forza 3, Marvel Ultimate Alliance 2, WET és az Uncharted 2 várja az olvasókat. Összesen tehát 19 teszt és bemutató a játékok szerelmeseinek.

Dragon Age: Origins JátékképekFIFA 10 PC-s játékképekUncharted 2: Among Thieves Játékképek

Novemberben a nyereményjátékokra is rágyúrtunk, ugyanis a PC Guruval most egy PS3 csomagot nyerhettek, ami egy slim masinát és játékokat tartalmaz. Ezen felül egy hatalmas WoW-pakk is nyertesekre vár (gyűjtői kiadás, pólók, pulcsi, sapka), de van még itt Operation Flashpoint: Dragon Rising és Halo 3: ODST is. Szóval egy ütős Guru vár rátok, jó olvasást, jó szórakozást mindenkinek!

Ne feledjétek: teljes játékunkkal kapcsolatban sok mindenre fény derül a BattleForge kérdések és válaszok cikkünkből!