Ki ne ismerné a Portalt? A Half Life 2: The Orange Box részeként kaptuk ezt az eredeti és ötletes játékot, amely azóta hatalmas sikereket tudhat maga mögött, többek között az "Év játéka" díjat is bezsebelte az idei GDC-n. Egyetlen gond van vele: egy kicsit rövidre sikerült. Ezt igyekszenek pótolni a lelkes és hozzáértő rajongók, akik pályákat készítenek a Valve díjnyertes játékához.

A jelenlegi pályacsomagot annak a Daryl Brignernek köszönhetjük, aki nagy Portal-rajongónak tűnik, s már tavaly is megörvendeztetett minket egy hasonló ajándékkal. Ezúttal a három Ren_Test pályát egyben kapjuk ebben az összeállításban. Az első visszajelzések alapján nehezebb feladatokra számíthattok, mint az eredeti Portalban találhatóak, de valljuk be, ez csak előnyére válik a játéknak.

Szóval irány a Letöltések szekció, ahonnan szedhetitek is le ezt az igencsak jól összeállított csomagot. A telepítés végtelenül egyszerű: a tömörített mappa tartalmát csomagoljátok ki bárhova, a játékon belül klikkeljetek a Bonus Maps opcióra, majd az Import Bonus Maps kiválasztása után navigáljatok az előbb kitömörített állományra.  Kiválasztása és megnyitása után a Bonus Maps ablakunkban feltűnik a Ren_Test Mappack. Nincs más hátra, mint előre! Jó Portalozást!