A júliusi pályázat tehát kissé döcögősen indult, de az utolsó pillanatokban csak beesett egy csomó írás, mindez nyilván a melegnek, a vakációnak, nyaralásnak tudható be; jelzem, a hőség miatt én is kicsit lelassultam az utóbbi napokban, de hát ez ugye magánprobléma. A lényeg, hogy hét sikeres pályaművet könyvelhettünk el, ami örvendetes. Ami kevésbé az, hogy sokan nem hajlandók elolvasni sem a pályázati oldalon, sem a GYIK-ban leírt tudnivalókat, holott azokat nem úri passzióból vetettem virtuális papírra -- aki pedig mindezek mellőzése után még meg is sértődik, az magára vessen, de attól még soha nem hatódtam meg, hogy valaki privát üzenetben gúnyolódik rajtam vagy dühöng, és ezután sem fogok. Egy pályázat szabályzatának elolvasása, megértése/felfogása és betartása a minimum követelmény szerintem, és aki erre nem képes, az ne lepődjön meg, ne húzza fel az orrát az elutasításon, és főleg ne kürtölje tele az internetet alaptalan vádaskodással és fröcsögéssel. Köszönöm, köszönjük!

De nyilván nem az én lelkizésemre vagytok kíváncsiak, hanem a végeredményre, ezért nem is húzom tovább az időt. A 2012 júliusi Tesztelj Velünk! pályázat, ezzel együtt a két hónapos PC Guru előfizetés nyertese tehát:

  • SirRetek, a War§ow című játékról írt tesztjével.

Gratulálok neki, kérem, privátban írja meg nekem a postacímet, ahová a magazinokat postázhatjuk, illetve azt is, hogy van-e érvényes előfizetése, mert ebben az esetben hosszabbítást írunk jóvá.

A többieknek is köszönöm a részvételt és a munkát, az elfogadott írások hamarosan kikerülnek az oldalra (legalábbis amelyekhez van képanyagunk, vagy kapunk ilyet a tesztelőktől, részletesen lásd a pályázati kiírásnál belinkelt GYIK-ot). Várom a jelentkezőket az augusztusi pályázatra (ismételten felhívva a figyelmet a játékszabályok, különös tekintettel az „előbb kérdezz, aztán dolgozz” pont betartására) -- sok sikert mindenkinek!