Keríthetnék nagy feneket a dolognak, de jobb túlesni rajta, és kijelenteni: a tesztírói pályázat elérte sok éves mélypontját. A februári kiírásra ugyanis egy, azaz egy darab teszt érkezett be, noha privátban a szokásos érdeklődés mutatkozott, jó páran kaptak áldást az általuk kiválasztott játék kivesézésére. Nem tudom, mi az oka mindennek, de el kell fogadnom, hogy ez most így alakult.

A pályázati kiírásban semmiféle kitétel nem szerepel arra vonatkozóan, hogy ilyen esetben mi az ügyrend, miután azonban az egyetlen beküldött írás jó minőségű, és simán győzhetne egy szokásos, 4-5-6 fős mezőnyben is, úgy döntöttem, mint a pályázat egyszemélyes felelőse, hogy győztesnek nyilvánítom az alkotóját. A másik megoldás nyilván az lett volna, hogy érvénytelennek minősítem a februári kiírást, és az egy szem versenyzőt automatikusan átsorolom a következő fordulóba, de valahogy ezt kevésbé érezném fairnek vele szemben, főleg, hogy azok közül, akik ígértek nekem írást, mindössze egy ember jelezte, hogy nem tud határidőre elkészülni a művével, a többiek nem indokolták, miért nem teljesítették vállalásukat.

Egyszóval, akármilyen „bicegős” is a dolog, de mégiscsak van győztese a 2015 februári pályázatnak, aki nem más, mint:

  • esakreatív, az Age of Empires: Castle Siege című játékról írt tesztjével.

Gratulálok neki és köszönöm a munkát, egyben kérem, hogy privát üzenetben írja meg nekem nevét, e-mail címét és lakcímét, amelyre a magazinokat postázhatjuk (amennyiben már előfizető, úgy azt is legyen szíves jelezni).

Egyúttal pedig útjára indítom a 2015 márciusi Tesztelj velünk! pályázatot, a nagyobb lelkesedés, és még inkább nagyobb aktivitás reményében.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!