Először is minden résztvevőtől elnézést kérek, hogy ilyen sokáig tartott a kiértékelés, de ezen a héten volt az utolsó államvizsgám, ami miatt tanulnom kellett, így csak a szerdai nap után tudtam foglalkozni a pályázattal. Sokan jelentkeztetek, sok tesztet küldtetek be, aminek csak egy részét tudtam elfogadni, a többi vagy nem volt megfelelő, vagy pedig a szabályokba ütköző módon lett beküldve. Egy hónapban mindenkitől csak egy tesztet várunk, és ez nemcsak arra vonatkozik, hogy két különböző tesztet küld be esetleg valaki, de arra az esetre is, amikor az eredeti teszt(ek) után, további javított változatok érkeznek. Sajnos ebben a hónapban több ilyen is előfordult. Az írójukkal fel fogom venni a kapcsolatot egy-két napon belül, de most is mindenkit megkérek arra, hogy ilyet ne tegyen. Ha csak kisebb mértékű a gond az írással, azzal majd foglalkozunk mi, nagyobb gond esetén pedig az elutasítás az egyetlen lehetséges opció, azonban mindig van lehetőség az újraküldésre, megfelelő javítás után.

Négy tesztből kellett győztest választanom, de most könnyebb dolgom volt, mint az előző hónapokban. Rutinos versenyzőként átugrotta a lécet 

  • RiGoHUN95, aki a Deus Ex: Human Revolution Director's Cut változatáról írt tesztet.

A publikálásig türelmeteket kérem, az E3 miatt egy picit késni fog, de igyekszem mielőbb kitenni az oldalra az írást. A következő pályázat beküldési határideje 2016. július 8., péntek éjfél. A júniusi pályázat tehát már él, várom az e-maileket, a leveleket, írásokat, maradjatok velünk az E3 alatt is, mert igen kellemes napok jönnek, az biztos.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!