Gyors pályázat gyors eredményhirdetést kíván: kettő írást jelentettetek be, ezek közül azonban csak az egyiket tudtam elfogadni, így a győztes személye nem lehet kérdés tárgya. A másik teszt egy mmo-ról szólt, de ha valaki egy ilyennel próbálkozik, annak többet kell mutatnia egy oldalnál: ez a műfaj az a kategória, amiről oldalakat lehet zengeni (bár a meghatározott karakterszámba be kell férnie mindennek), akár jó a játék, akár nem, de itt még befejezetlen is volt a munka, ez volt az elutasítás egyik fő oka. Így tehát az áprilisi pályázat nyertese

  • Rekettye lett, aki a Sir, You Are Being Hunted című 2014-es játékról írt tesztet, munkája hamarosan elolvasható lesz az oldalon. Gratulálunk!

Hamarosan itt a suli vége, a szabadidő megnövekedik, szóval lesz idő írni. A megkereséseket a szokott helyen várom, a májusi pályázat beküldési határideje 2017. június 3., vasárnap éjfél. Köszönöm mindenkinek a munkáját, jó időt, jó pihenést, eredményes érettségit kívánok minden tanulónak, azoknak meg, akik dolgoznak, kitartást a jól megérdemelt szabadságig!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!