Az elmúlt két hétben nem igazán éreztem jól magam: felvágták az ujjamat, az állandó kézfájdalom pedig megakadályozta nemcsak a mindennapos teendők elvégzését, de az írást is. A bejelentett tesztek befutottak, kettő az utolsó előtti pillanatban. A négy munkából egyet nem tudtam elfogadni, a maradék három írás pedig teljesen más stílusú program lényegét ragadta meg. A nyertes ezúttal egy minimálstílusú játékról írt, a győztes

  • Stephanus981 lett, aki a Domina című, az ókori Rómában játszódó programról írt velős, de lényegre törő tesztet. Gratulálok, munkáját hamarosan elolvashatjátok az oldalon!

A győztes teszt beküldőjét kérem, hogy nevét, címét, e-mail címét küldje el nekem, akár privát üzenetben, akár a pályázat e-mail címén, hogy jutalmát postázhassuk. Jön a nyár, suli nincs, így a nagy forróságban lehetőség van a hűvös a szobában élvezni a kedvenc játékotokat időmegkötés nélkül. A júniusi pályázat beküldési határideje 2018. július 8., vasárnap éjfél. A megkereséseket a szokott helyen várom, élvezzétek a pihenést, a szbadságot, de a játék mellett menjetek a természetbe is, hiszen mindig meg kell találni a helyes egyensúlyt, az élet minden területén!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!